MODERATÖRLER:BEDO-SUNA TOPRAK-ALİ AKDEMİR

Herkese açık olan bu zengin programda Moderatör olarak, Hamburg 1'de TV programı yapan BEDO lakaplı Bülent Kayaturan ile tiyatro sanatçısı Suna Toprak ve  Ali Akdemir üçlüsü rol alıyor.

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK


2 bölümlü programda sesi ve sazıyla sahne alacak olan ünlü müzik hocası-bestekar Erol Arslan'a, keman'da Ayhan Yörük , Ritm'de Hasan Koç eşlik edecek. Yoğun iş takvimine rağmen son anda programa katılma jestini gösteren müzik ustası Aytun Ede de etkinlikte ağırlığını sergileyecek..
Lübeckli sanatçı Selman Parlak da bir Stand-Up gösterisiyle programa renk katacak. Genç sanatçı Tolga Gemicioğlu gitarıyla 3 parçayı Türkçe ve Almanca olarak seslendirecek..

Müzik dünyasında yılların eskitemediği emektar sanatçılardan Hasan Kolcuoğlu da BİR darbuka şov ile etkinliğe renk katacak. Basın Şöleni'nin konuk sanatçısı ise, Türk sanat müziğinin emektar sanatçısı ve unutulmaz sesi Handan Kara.. 3 Şubat Pazar günü saat 18.00'de Müzikhalle'de Hamburg Türk Musikisi Korosu  ve zengin sazlar eşliğinde TRT sanatçısı Gökhan Sezen'in de iştirakiyle 'Kalbe  Giren Şarkılar' adlı konsere hazırlanan Handan Kara, Basın Şöleni'ne katılanlara sevilen şarkılardan bir buket sunacak.

BAŞARILI GAZETECİLERE ÖDÜL YAĞMURU


Öte yandan, şölen, Hamburg’da ilk kez Hamburg Türk Basın Birliği tarafından haber, röportaj, haber fotoğrafı ve Radyo-TV dallarında verilecek sürpriz basın ödülleriyle taçlanacak.. Türk Hava Yolları'nın ana sponsor olduğu bu etkinlikte, en az 10 yıl ve üstü Medya branşında çalışan Hamburg, Schleswih-Holstein ve Bremen eyaletlerindeki Türk gazeteciler de sahnede takdim edilip, kendilerine birer anı belgesi verilecek.

İrtibat telefonları:
040- 38 66 26 11 veya 0176- 488 32 715