Mustafa Akpolat

21 Haziran Cumartesi günü Hamburg Nettelnburg'da bulunan Hitt Haus düğün salonunda düzenlenen geceye katılanlar gönüllerince eğlenerek Fenerbahçenin 19. şampiyonluğunu kutladılar.



Etkinliğin açış konuşmasını yapan Hamburg Fenerbahçeliler Dernek başkanı Mustafa Çömlek, ‘Fenerbahçe’ye yapılan tüm kumpas girişimlerini kınıyoruz. Biz kocaman bir Fenerbahçe ailesiyiz Yaşadığımız 3 Temmuz süreci, Fenerbahçe'nin daha çok kenetlenmesine ve çözülmez bir bütün haline getirmesini sağlamıştır'' dedi.  Çömlek , ''bu akşam  sembolik anlamda futbol takımımızın şampiyonluk kutlaması olsa da Bizler Fenerbahçe’mizin 9 dalda elde ettiği şampiyonluklarını da kutluyoruz'' diyerek, geceye katılan tüm Fenerbahçe taraflarlarına ve tüm dostlara teşekkür etti. Etkinlikte konuşan Fenerbahçe kulübü yönetim kurulu üyelerinden Turan Şahin  ise yaptığı konuşmada ,Başkan Aziz Yıldırım’ın selamını getirdim’ diyerek Fenerbahçe'nin hedeflerini ve amaçlarını anlatarak genel bir değerlendirmede bulundu.Turan Şahin konuşmasından  sonra Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe formasını Hamburg dernek başkanı Mustafa Çömlek’e vererek etkinliğe emeği gecenlere teşekkür etti.



Kutlamaya, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi Turan Şahin, Fenerbahçe Dernekleri sorumlusu Murat Boyraz, Dernekler çalışma grubu üyesi Yaşar Nadir Atilla, Hamburg Fenerbahçe Derneği Onursal başkanı  Mehmet Yalçın,Hamburg, Stutgart, Köln, Dortmund, Bremen ve Berlin,Fenerbahçeliler derneklerin yöneticileri, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon Spor Kulüplerin taraflarlarının yanı sıra politikacılardan Yeşillerden Bayram İnan, SPD'den Behçet Algan ve Ali Rıza Şimşek katıldılar.

Gecede bolca Plaket dağıtıldı; Başkan Mustafa Çömlek tarafından  ,Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi as başkan Turan Şahin'e, Murat Boz'a, Yaşar Nadir Atilla'ya, Bayram İnan'a, Ali Rıza Şimşek'e, Mehmet Yalçın'a, Abdullah Akar'a, Kamuran Pelek'e , Kazım Korkmaz'a emeklerinden dolayı plaketler verdi.



Aytun Ede ve Eyüphan'ın müzikleri ve yorumladıkları şarkılar eşliğinde eğlenen davetliler, Fenerbahçe marşı ve şarkılarıyla çoşarken, Galatasaralı müzisyen Gürcan Özbudakçı, Fenerbahçe Formasıyla şarkıları söylerken terler içinde kaldığı gözlerden kaçmadı. Şampiyonluk pastasınında kesildiği gecede sahne alan Doğan Öztürk türküleriyle kutlamaya ayrı bir renk kattı.