Kentin Altona semtinde bulunan Sait Köz Restoran'da gerçekleşen kahvaltıya HFD Başkanı Mustafa Çömlek, Murat Yıldırım, Bünyamin Yağdıran, HFD Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Drebing, yardımcısı Zeynep Arslan'ın yanı sıra çok sayıda üye ve taraftarlar katıldı.


Türkiye'den yöneticiler gelecek


Hep birlikte kahvaltı yaparken HFD olarak yapılacak çalışmalar üzerine bilgi veren başkan Mustafa Çömlek, sporun bir dostluk olduğunu ve hedefin insanları biraraya getirmek olduğuna vurgu yaparak, “Biraraya gelmemizin nedeni bu yıl çalışmalarımıza her zamankinden daha fazla aktif şeklide sürdürmektir. Spor özellikle gençlerimizin yanı sıra hepimiz için çok önemlidir. Her konuda olduğu gibi spor alanında da fikir alış verişinde bulunmak üzere Türkiye'den Fenerbahçe yönetiminden ayın sonunda bir heyet Hamburg'a gelecektir. Karşılıklı önemli görüşmeler yapacağız” dedi.



İlk etkinlik Sevgililer Günü'nde

Söz alan HFD Kadınlar Kolu başkanı Ayşe Drebing ise, “Kadınlar kolu olarak özellikle bu yıl içerisinde çok sayıda etkinlikler organize ederek diğer spor taraftarları da olmak üzere çok kişiyi bir araya getirmek hedefindeyiz. 'Birlikten güç doğar' misali birlikte hareket edersek güçlü bir geleceğimiz olur ve bizlerde gelecek nesillere örnek oluruz. Böylece yılın ilk büyük etkinliğini Sevgiler Günü'nde yapacağız. Sanatçımız Şükrü Peker ve DJ Elif Schmuck'la yapacağımız etkinliğe şimdiden herkesi davet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Kahvaltı sonrası başkan Mustafa Çömlek , Ayşe Drebing'e bir plaket takdim ederken yeni kadın üyelere de birer Fenerbahçe rozeti takıldı. Dansöz Yasemin'de Hamburg Fenerbahçeliler Derneği'ne üye oldu ve başkan Mustafa Çömlek kendisini tebrik etti.