AVTED'de yeni yönetim görevde 

Hamburg’un Altona semtinde bulunan Treffpunkt  Engelliler buluşma eğitim merkezi salonunda yapılan genel kurul’a 24 dernek üyesi katıldı.

ÜÇ YILDA 124 ETKİNLİK YAPILDI

Sami Değirmenci'nin divan başkanlığı, Ayfer Çoban ve Çetin Çelik'in divan üyeliği yaptığı genel kurulun açış konuşmasını yapan başkan Cemil Çelik, derneğin faaliyetleri hakkında 3 yıllık çalışmaların raporunu sundu. Çelik, engelli ve ailelerinden oluşan bir dernek olduklarını belirterek, toplam 124 etkinlik yaptıklarını ve bu etkinliklerin bir çoğunun yerel ve ulusal basında yayınlandığını ifade etti

CEMİL ÇELİK: 160 ÜYELİ AVTED, YAKINDA AVTEB OLACAK

 Derneğin resmi üyesinin 160 olduğunu söyleyen Cemil Çelik, bunların bir çoğunun Hamburg dışından gelemediği için çok yakında diğer temsilciliklerin de kendi bölgelerinde seçim yaparak Avrupa Türk Engelliler Birliği (AVTEB)'i kuracakları bilgisini verdi. AVTEB kararını yönetim kurulu olarak ilk toplantıda alarak artık birlik olma zamanının geldiğini belirten Çelik, yeni seçilecek yönetim kurulu ile belirleyeceklerini ifade ederek, AVTED olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız'' dedi.

 Muhasebe raporunun okunmasından sonra yapılan oylama ile yönetim kuruluna Cemil Çelik, Hafize Şahin, Nilüfer Akdeniz, Kadınşah Değirmenci, Erdin Çıplak, Rasim Çamoğlu seçildi.

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Musap Güngör, Ayfer Çoban, Mustafa Yamaç, Hatice Elüstü, Murat Bingöl, Mehmet Aslan, Kemal Şarlak, Hasan Koşar seçilirken, denetleme kuruluna Kemal Canpolat, Gülşen Çelik, Suzan Soydan. Yeni yönetim kurulu bir hafta içerisinde başkan seçerek kendi aralarında görev bölümü yapacak.