Müntaz Bolat

 Mali raporlar ile ilgili bilgilerin verilmesinden sonra, denetleme kurulu sözlü olarak verdiği raporda herşeyin yerli yerince yapıldığını belirterek, yönetim kuruluna başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Önceki yönetim ve denetimin aklanmasının ardından yeni tüzük önerileri değerlendirildi ve daha sonra da yeni yönetim ve denetim kurulu seçimine geçildi. Güzel bir atmosferde gerçekleşen genel kurulda, zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Son yıllarda vefat eden köylülerin fotoğraflarının gösterimi ve saygı duruşundan sonra, yeni yönetim kuruluna adayların önerilmesi ve belirlenmesi ile genel kurul devam etti.

Yapılan seçimlerde derneğin yeni yönetim kuruluna Songül Güneş, Rahmi Arslan, Nesimi Taş, Süheyla Kaplan, İlhan Demir, Hülya Polat ve Birgül Arslan seçilirken, yönetim kurulu yedek üyeliklerine de, Ali Durak Bozok, Yaşar Güneş, Zehra Arslan, Yusuf Simşek seçildiler.

Denetleme kuruluna ise İsmet Bulut, Murat Arslan, Abidin Ertaş bu kurulun yedek üyeliklerine de Galip Kılıç ve Aynur Lökcü seçildi.

Derneğin yeni başkanının, gelecek günlerde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında belirleneceği belirtildi.