Demokrat Çorumlular Platformu- Hamburg, Doğaya ve Engellilere verdiği yardım sözünü yerine getirdi.

Demokrat Çorumlular Platformu, doğa'ya katkı ve engelli hemşerilerine yardım amacıyla düzenledikleri son iki etkinlikten elde ettikleri geliri, Çorum'da fiziksel ve zihinsel engelli iki gence yardım elini uzatarak bağış yaptılar.

HEMŞERİLERİNE YARDIM ELİNİ UZATTILAR

Toplumsal kucaklayıcı etkinlikleriyle sık sık gündeme gelen Demokrat Çorumlular Platformu, yaptıkları en son etkinlikte (Halaylarla Engelleri Kaldıralım) verdiği sözünü yerine getirdi. Çorum'da, iki yetişkin çocuğu da engelli ve yardıma ihtiyacı olan bir aileye, çocuklarının kullanımı için fiziksel tedavi yatağı, dernek adına başkan Durmuş Erkişi tarafından aileye teslim edildi.

Platform üyelerinin “Bir Fidan'da Sen Dik” etkinliği kapsamında, Çorum’un Tarhan Köyü kırsalında; ormanlık bölgede çıkan yangın sonucu tahrip olan bir alanın tekrar ağaçlandırılması için maddi katkıda bulundukları kaydedildi. 

Derneğin yeni seçilen başkanı Durmuş Erkişi “Bundan sonraki etkinliklerimizde, üyelerimiz ve dernek dostlarımızın katkısıyla bu tür sosyal ve kültürel yardım projelerine devam edeceğiz” diye belirtti..