Cem Evine saldırı planı eski maşası ve Mafyöz Peker ile deşifre olan AKP hükümeti, aynı planı Suriyeye sağlıkçı kimliği ile gönderdiği ve MİT elemanlarıyla, eski askerlerce eğittıği SADAT elemanı Onur Gencer ile İzmir'de HDP üzerinden denedi.

Amaçları iç karışıklık çıkararak, zaten var olan Erdoğan'ın olağanüstü hal yetkilerine dayanarak iktidarda kalmak.

AKP hükümetinin beslemesi MHP ile gözünün karardığı ve neredeyse 20 yıllık saltanatlarını ne pahasına olursa olsun bırakmayacakları bir kez daha belli oldu. 

Muhalefet ise demokrasi, adalet, insan hakları ve barış çizgisinden çıkmamalı, her türlü provokasyona karşı sağduyusunu kaybetmemeli, Kılıçdaroğlu, Akşener ve Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm muhalefet bileşenleri, HDP'yi yerinde ziyaret ederek gereken mesajları vermeliler.

Ama ya sen Deniz...

O güzel gülümsemen, yarınlara olan umudun, belki sevdiğin, hayallerin hepsini çaldılar senden.

Seni taşıdığı ismi haketmeyen bir faşist kurşunuyla aramızdan aldılar Deniz.

Hep mi Denizler, hep mi aynı kahpeler !!!

Savunmasız insanlara kurşun sıkacak kadar, "Kime denk gelsem ona sıkardım" diyecek kadar, ciğeri beş para etmezin biriydi o el ama biliyoruz be Deniz, onu da, onu koruyan elleri de, ona istikamet gösterenleri de biliyoruz.

Sen bugün bedenen aramızda yoksun ama ismini her duyduklarında, birgün mutlaka hesap vermek zorunda kalacaklarını bilen Erdoğan, Bahçeli ve Soylu bıraktın demokratlara.

Denizimiz birdi iki oldu, huzur içinde uyuyun.