Emperyalist sistem; ülkeler arası savaş, nükleer silahlar, insansız silahlar ve  silahlanma daha bir çok vahşi denemeler derken yeni bir vahşi dönem devreye sokuldu. Corona virüsü.

Digital para sistemi, insanları Cips sistemiyle denetleme, Nano teknik sistem planları, Corona krizi ile yaşlıları nefessiz bırakıp boğma ve zayıfları yok etme planlarını günbe gün pratikte deneme ve uygulama yöntemlerinin başlatılması dikkat çekmektedir. Yeni bir formasyon dönemi başlatma hazırlığı yapıyorlar

*İnsanları güce taptırma, panik,kaos ve korku imparatorluğu yaratma

*İnsanlar arasında güvensizlik ve ihbarcılık ortamı yaratma
*İnsanlar arasında bencil ve çıkarcı bir yaşamı özendirme

*Dayanışma kültürünü, sendikaları ortadan kaldırma

*İşsizliğin çoğalması ve Robot sistemine geçiş dönemi başlatma

*İş gücünün evlere kaydırılması, evlerden iş takibi yaptırma

*Okul sistemlerini değiştirme, okul binalarına ihtiyaç duyulmaması

*İnternet programları ve sanal aleme geçiş dönemi

*Pasaport ve kimlikleri ortadan kaldırma Cipsli sistem 200 kişi üzerinden İsviçre‘de başlatıldı.

*İşsizliği deneme

*Evde kalma sürelerini deneme

*Toplumsal tepkileri deneme

*1989 yılında çizgi filmi hayatına başlayan Simpson 600 bölüme ulaştı.  Ve hala devam ediyor.

* Simpson çizgi filminde kehanetlerde adı geçen ‘‘ Corona Virus‘‘ 1993 de Çin’den bir paketle önce ABD'ye sonra dünyaya yayılacağını konu ediyor.

*Nükleer santral kaynaklı değişimlerden yeni sebzeler üretilmesini konu ediyor.

*1994 de akıllı telefonu gösteriyor.

2020 de başlayan ‘‘Corona Virüs‘‘ medya üzerinden panik ve kaos yaratılıyor.

Bunu yaparken emekçilere yoksullara çok büyük bir korku ve gözdağı vererek yayıyor. Sokağa çıkma yasakları uygulamaya sokuluyor. Zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmaları engelliyor. Grup halinde çıkanlara, iki kişiden fazla gezenlere para cezası kesilecek.

Bir çok ülkede, Corona virüsünü önleme adı altında toplantılar, konserler, yürüyüşler yasaklandı, kahveler, lokaller, restoranlar, eğlence yerleri vb yerler aynı ortak kararla, aynı günde kapatıldı.

Sınırlara aynı günde ve aynı saatte giriş yasakları konuldu. Aynı günde uçuşlar yasaklandı. Okullar her yerde aynı günde kapatıldı.

Grevler miting ve yürüyüşler yasaklandı.
Avrupa ülkeleri aynı anda yasakları devreye soktuğu gibi diğer ülkeler de Corona virüs için aynı anda kararlar aldı.

Corona virüsle toplumun dengesi bozuldu. Müslümanlar bile Kabe’ye gidemez, camilerde ibadetini yapamaz oldu. Kim diyebilirdi islam ülkeleri bir virus ile alınan kararlara kuzu kuzu uyacaklarını. Dünyada eşi emsali olmayan bir karar alan islam ülkeleri, toplumu ‘‘Corona Virüs‘‘ adı altında evlere hapis etti, evlerde namaz kılmaya yönlendirdi. Bir Virus İslam toplumunu dizayin etmeyi başardı.  

Devletler korku, panik yaydılar ve gözdağı verdiler.
Düşünsenize şöyle bir, Corona virüs ilk başta Çin'de ortaya çıktı.  Çünkü Çin ekonomisi ile Finans kapital rekabet içindeydiler. Çin virüs olayını kısa zamanda püskürtünce planlanan uygulama ters tepti. Corona virüsunun yönü bu sefer Avrupa’ya döndü.  Avrupa da yeterince yaşlı nüfus vardı. Corona virüs oyunun bir parçasıda yaşlı nufustu.

 Zenginler adalara ve emekçilerin rüyasına bile göremeyeceği yerlere gidiyorlar. Yoksulların biraz daha ölmesini bekleyerek bu kararlarını devam ettirecekler. Küçük işletmelerin bundan çok zararlı çıkağı bilinen bir gerçek. Devlet desteğini yine büyük şirketlere verecek.
Corona virus oyunu bir deneme, bir proje operasyonudur. Büyük bir oyun oynuyor kapitalistler. Ve böylece büyükçe bir trajedi yaşatılıyor.

Emekçiler arasında çok güdük olan bir dayanışma vardı onu da kökünden silip atmak istiyor vahşi kapitalizm.

Corona virüsü yoksullar arasında hır güre, patırtıya gürülteye  neden oldu. Kendi aralarında insani dayanışmayı ve saygıyı gösteremediler. Kim ne kadar çok kuru gıda alırsa o kadar bu virüsten uzaklaşacaktı sanki.

Nitekim alış verişlerde saç baş biribirine girmeleri, savaştan çıkmış gibi marketlerde rafların boşaltılması, karın doyurma ürünlerinin tüketilmesi, birbirine ne sevgi ne de saygı göstermeyen insanların sıra kavgaları hepsi ama hepsi emekçiler üzerinde trajedik bir oyundur.
Düşünsenize şöyle bir; dünyada yılda 30 milyon insan gripten ölüyor. 2019 yılında Almanya’da 22 bine yakın insan gripten öldü. Kim bunu panik yaptı, kim ne kadar bilgi sahibiydi.
Afrika'da açlıktan milyonlarca insan ölüyor kimin umurunda.
Corona virüsü emekçiler üzerinde oynanan yeni bir denemedir.
Kapitalistler, emekçileri baskı ve zulüm altında inim inim inletme ve kendi kurallarına uydurma izahıdır.  
Yoksullar arasında dayanışmayı sevgiyi, dostluğu bir kez daha yok etme operasyonudur.
Toplumlar arasında bencilliği ve çıkarcılığı daha da geliştirme operasyonudur diye düşünüyorum... Sağlıkçılar canla başla emek veriyorlar.Corona virüsü ortaya çıktığından beri hastaneden yatıp kalkan sağlıkçılar dikkat etmeyi önerirken, Bazı radikal dinci güruhlar müslümana bir şey olmaz diyorlar. Camiler devlet tarafından kapatılırken, caminin kapısına dayanmış, caminin kapısını tekmeleyen müslüman açın kapıyı namaz kılacağım demesine kimse destek vermiyor. Virüs mirüs dinlemem Allah'ın evinde ibadetimi yapmak istiyorum diye bağırıyor ama polisi görünce ısrarından vazgeçiyor.  

Corona virüsü kapitalist ülkelerin sağlık sistemi rezaletini de ortaya çıkardı.
Savaşlara ve silahlanmaya harcanan paraların nasıl bir kötülük olduğunu göstermeye yetti.

Büyük salgın Corona virüs tehlikesine karşı, uçakların bıraktığı eksozlara karşı, Savaşlara karşı,Silahlanmaya karşı, Ormanların kesilmesine karşı,  Doğanın altını üstünü getirenlere karşı, HES'lere karşı, Tarihi kültürleri yok edenlere karşı; Doğa ana dinleniyor, nefes alıyor. Doğa ana; doğayı seveni seviyor.