INTERMAT, CASA (Altyapı ve Çelik İşleme İnşaat Birliği), SEIMAT (İnşaat, Madencilik ve Taşocakçılığı, İnşaat ve Uluslararası Malzeme Kaldırma İşletmeleri Birliği) Comexposium tarafından organize edildi.

Fransa Altyapı ve Çelik İşleme İnşaat Birliği (CASA) İnşaat, Madencilik ve Taşocakçılığı, İnşaat ve Uluslararası Malzeme Kaldırma İşletmeleri Birliği (SEIMAT) tarafından organize edildi. Uluslararası fuara16 Türk firması iş makinaları ve yedek parça yapımcıları olarak katıldı.

Türk Firması Hidromek 850 m2 alanda 11 iş makinasını sergiledi. Hidromek Kurucu Başakanı Hasan Basri Bozkurt “Hidromek yeni nesil 4 tekerden direksiyonla kazıcı-yükleyici iş makinasını Fransa ve Avrupa pazarında görücüye çıkardı. Avrupa düzeyinde satışlar İspanya ve Portekiz bürolarından 25 bölge bayilerince gerçekleşiyor. Fransa'da 16 bayi ile çalışıyoruz.Büro ve bölge bayilikleri için yapılandırma çalışmaları sürüyor.Avrupa ülkeleri için teknik ve satış sonrası eğitim İspanya'da diğer ülke eğitimlerini Türkiye'de veriyoruz. Fransa'daki bu fuar tüm dünyadaki alıcılar özellikle Afrika ülkelerinden gelen alacılar açısından çok önemli. Fuarda direk satış yaptık ve yeni anlaşmalar imzaladık" dedi.

Hidromek Kurucu Başakanı Bozkurt dünyadaki temsilcilerine ve Türkiye'den gelen konuk ve bayilerine Paris'te koktey ve yemek düzenleyerek teşekkür etti. Başarılı bayilerine plaket verdi.

Valupart iş makinası alt aksam ve yedek parça ürticisi Kamil Öz "17 bin parça yedek parçayı Türkiye'de, yürüyüş aksamlarını Kore'de ki fabrikalarda üretip dünyada ki depolara ve bürolarımıza sevk ettiklerini belirtti.