Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI - Verein für Kultur und Bildung), 14 Mart yerel seçimler öncesinde, göçmenleri yakından ilgilendiren konularda panel düzenledi.

KUBİ'nin Frankfurtlu yerel politikacılarla düzenlediği "Frankfurt'ta uyum, eğitim ve sosyal politikası, kim ne istiyor?" konulu panel, 11 Mart Perşembe günü, saat 18.30'da zoom üzerinden gerçekleşecek.

Lidl cipsleri geri çağırıyor: Alerjisi olanlar dikkat! Lidl cipsleri geri çağırıyor: Alerjisi olanlar dikkat!

Moderatörlüğünü KUBİ Genel Müdürü Arif Arslaner'in yapacağı panele, Frankfurt Belediye Meclisi Başkanı Stephan Siegler (CDU) ile Michael Zimmermann-Freitag (SPD), Uwe Paulsen (Yeşiller), Eyüp Yılmaz (Sol Parti -Die Linken), İsabel Schnitzler (FDP) katılacaklar.

KUBİ Genel Müdürü Arslaner panelle ilgili şu görüşü paylaştı: "Sosyalleşme, eğitim fırsatları ve eşit katılım önemli. Korona krizinde bu bir kez daha netleşti. Şuan politikacıların insanların tüm ihtiyaçlarını karşılamaları zor bir durum. Etknlik ile politika ile vatandaş arasında gerekli diyalogu desteklemek istiyoruz" Toplantı, KUBİ'nin politik salonu çerçevesinde zoom üzerinden düzenlenecek.

Panelistler:

 Stephan Siegler, CDU
 Michael Zimmermann-Freitag, SPD
 Uwe Paulsen, Die GRÜNEN
 Eyup Yilmaz, DIE LINKE
 Isabel Schnitzler, FDP
 Moderation: Arif Arslaner
Toplantı linki: https://zoom.us/j/94304102172?
pwd=UExvK2NOeUIrSmVEQTJCUkhRRW1jZz09
Başvuru: Christian Bischoff, [email protected] 069-87 00 258-37
www.kubi.info  (Kaynak: www.egazete.de)