Müzikhol’da ilk dikkat çeken hafta sonunu değerlendirmek isteyenler,  yan masalardan rahatsız edilme tereddütü taşımadan   rahat bir ortamda sabahın erken saatlerine kadar eğlenmektedirler.



Temiz ve itinali servisiyle,kibar ve hesaplı ücretiyle gelenlerin kalıcı bir Mekanı haline gelen Yakamoz, Münih gibi tutucu bir Türkiyeli çevrenin yaşadığı kente ayrı bir güzellik katmış. Saatimiz tam 23:00’ü gösterdiğinde sahneye çıkan müzisyenler, “Ankara’nın yolları,büklüm büklüm“ türküsüyle  türkü akşamının açılışını yaptılar.“Bir güvercin uçuverdi, oy farfara oy farfara“ türküsüyle devam eden programda, dinleyicilerin saygı ve dikkatle dinlediği, yer-yer sessiz tempoda müzisyenlere eşlik ettiği Yakamoz’da, Elazığ yöresine ait geleneksel şarap „Öküzgözü“ masamızı bir gül gibi süslemişti.

Org ile Kemal Güleryüz, sazıyla Mustafa Alan’ın kendilerini dinleyenleri mest ettiği  gecede, solist olarak Bayern Eyaletinin tanınmış siması Hasan Fırat ve Konyalı Serdar özgün müzik tarzıyla ve Neşet Ertaş türküleriyle  unutulmaz bir performans sergilediler. Aynı masayı paylaştığımız Karadenizli meşhur pide ustası Temel, Malatyalı Sedat,mekan sahibi Haydar beyin güleryüzlü dost sohbetleri Yakamoz‘a ayrı bir hava vermekteydi.


Yan masalardaki  yaş günü kutlamasının diğer masaları rahatsız etmemesi  aklıma biran da olsa Türkiye’deki Ruhi Su konserlerindeki müzik dinleme kültürünü ve sessizliğini getirdi. Çoğu iş ve sanat çevresinden olan müzikseverler aynı akşam Mustafa Özarslan’ın bir konseri olmasına rağmen, Yakamoz’u  tıkabasa doldurmuşlardı. 
Yakamoz: Peschelanger 11,81735 München

Tel: 0176 3704 8574