İrfan Erdoğan...

 

İyi güzel de hani bir Türk atasözü var 'Balık baştan kokar' diye, ırkçılık ve ayrımcılığın bugün kaynağında zaten yargı ve emniyet güçlerinin olduğu, defalarca kez basına yansıdı. Eğer inanmayan varsa Nazi faşistlerinin tüm davalarına ve haklarında yapılan araştırmalara bakabilir.
 

Ortaya çıkan bulgularda ucu onlara dokunmuyor muydu?


Yine de hak verelim Enstitüye, çünkü ister istemez adaleti de hukuku da oradan beklemek gerekecek mecburen.
Zaten var olan mevcut adaleti de hukuku da onlar dağıtmıyorlar mı?

 

Şimdi güler misiniz ağlar mısınız. Ülkede görev yapan tüm adalet ve hukuk makamlarının yapılan ırkçı faşist saldırılardan haberleri olsun, hatta içlerinde devlet görevlileri de olsun, sonra da ayağa kalk ve bizim niye haberimiz olmadı de işin içinden çık. Kim inanır buna?

 

El insaf! yaşanan tüm bu rezaletlerden devletin en üst makamlarının haberleri olsun. iş ortaya çıktığında da duymadım, görmedim, bilmiyorum diyerek üç maymunu oyna iyi mi?

 

İddiasına girelim, her şey bir yana haydi geçmişin üzerine de bir sünger çekelim. Madem ırkçılığın ayrımcılığın karşısındasınız, ve istemiyorsunuz, yapacağınız tek bir şey var. Tüm faşist ırkçı ayrımcı propagandayı yapan kurum ve kuruluşlarını sorgusuz sualsiz yasaklayın, kapatın, o zaman anlarız sizin ne kadar samimi olduğunuzu.

Haydi bakalım? Var mısınız?