Almanya'nın Krefeld kentinde Nisan 1995 yılında kurulan mutfak sektörünün önde gelen şirketi Haushaltwaren(HWG), kuruluşunun 22. yılını görkemli bir gala ile kutladı.

Almanya ile birlikte Avusturya, Hollanda, Fransa, Belçika ve Danimarka da sağlıklı pişirme ünitelerini pazarlayan HWG'nin Genel Müdürü ve aynı zamanda Almanya Türk Toplumu (TGD) genel başkan yardımcısı makine yüksek mühendisi Şeref Çağlar şunları söyledi:

EŞİMLE YOLA ÇIKTIK

“Eşim Canan Çağlar ile yola çıktık. İlk özel çelik tencerelerle başladık. Daha sonra zarif porsenel yemek takımları ve ardından yemek masamızı tamamlayan şık çatal kaşıkla ürün yelpazemizi zenginleştirdik.

Pişen yemeklerin bozulmaması için yüksek teknoloji ürünü olan özel vakumlama kaplarımızla şimdi Avrupa'nın en önde gelen şirketiyiz. Yaklaşık 6 yıl önce Willich kasabasında kendi yerimize taşındık.

HEPİMİZİN GRURU

150 kişilik seçkin bir ekiple büyümeye devam ediyoruz. Türk ve Alman ekonomisine büyük katkı sağlayarak HWG Avrupa'da büyük bir marka oldu.

Arabası ehliyeti olan ev hanımlarına HWG şirketimiz iş olanaklarını sunuyoruz.

22 yıllık tecrübemizle ve mutfak sektöründe çok büyük yol katettik. Bunun mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Galamızda kariyer yapan başarılı arkadaşlarımıza ödüllerini verdik. HWG hepimizin gururu.”

Metin ES / KREFELD