NARGİLE KAFEDEN ÇIKTIKTAN SONRA ARACINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Alman televizyonlarının haberine göre ‘Çapulcu’ adlı nargile kafeden çıkan Selim Özel’in arkasından gelen, kimliği tespit edilemeyen bir kişi tabanca ile ateş ederek Özel’i öldürdükten sonra kaçtı.

Cinayet sırasında çevredekilerin herhangi bir silah sesi duymadığı belirtilirken, cesedin bulunmasından sonra polise haber verildi. Berlin’deki suçları nedeniyle sınır dışı edilen ve aile birleşimi yoluyla Almanya’ya dönen Selim Özel’in öldürülmesi ile ilgili bilgisi olanların en kısa sürede polisle bunu paylaşması istendi.

Berlin'in Neukölln ilçesinde Pazar günü saat 02.50 sıralarında otomobiline binerken kurşun yağmuruna tutulan 35 yaşındaki Selim Özel yaşamını yitirdi. Katil veya katilleri izlerini kaybettirdi.  Selim Özel’in Çapulcu adlı nargile bardan çıkıp bir marketin parkındaki aracında öldürüldüğü anlaşıldı.

Kapıcı olarak çalışan Selim Özel’in poliste uyuşturucu ve adam yaralamadan sabıka kaydı bulunduğu belirtildi. Berlin Emniyet Müdürlügü cinayetin araştırılmasında motorcular arasındaki kavga ve cinayetlerde uzman olan özel ekipleri de görevlendirdi. Selim Özel’in olay öncesi bir süre oturduğu nargile barda herhangi bir tartışma yaşanmadığı öğrenildi.

PROFESYONEL İNFAZ

Görgü tanıklarına göre Selim Özel’i profesyonel katiller öldürdü. Braunschweiger Caddesi’ndeki parkta aracına tam binerken kapıyı aniden açan ve en az 5 el ateş eden katil zanlısı iki kurşunu isabet ettirmeyi başardı. Özel’in olay yerinde can verdiği belirtildi. Otomobilin yolcu tarafındaki ön camı kırılırken, kurşunlardan birinin yandaki otomobile saplandığı açıklandı.