Almanya'nın başkenti Berlin'de oyuncu ve yönetmen Ercan KESAL, BirGün Gazetesi yazarı Barış İNCE, Gazeteci oyuncu İrfan DEĞERMENCİ ve Grup Engin Deniz'in katılımıyla 15.02.2019 Berlin ATZE Musiktheater'de gerçekleşti.

BirGün Gazetesi yazarı Erk Acarer' in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Ercan Kesal' ve Barış İnce'nin anlatımlarının ardından Grup Engin Deniz' muzik dinletisi ve İrfan Değirmenci'nin "Anne Ben Artist Oldum" adlı tek kişilik oyunuyla son buldu.

Kitaplarını imzalayan yazarlar, konuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdiler. 1959 Avonos - Eskişehir doğumlu olan Ercan Kesal Ege üniversitesi tıp fakültesinden 1984 yılında mezun oldu. Keskin Devlet hastanesi, Bala ve köylerinde hekimlik yaptı. Nuri Bilge Ceylan'ın uzak filmiyle oyunculuğa başlayan Ercan Kesal uluslararası bir çok festivalde çeşitli ödüller aldı. Evvel zaman, Kendi ışığında yanan ada, Nasipse adayız, Zamanın izinde, Aslında, Cin aynası, Peri gazozu, Bozkır'da bir gece, adlı kitapları yazdı.

Son olarak Show TV Çukur dizisinde İdris Baba rolüyle ekranlarda. Değirmenci, 3 Kasım 1977'de Ankara'da doğdu. Aslen Antalya'lıdır. TED Ankara Koleji'nde ortaokul ve liseyi okudu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi.

Gazetecilik mesleğine 1996 yılında Ostim TV'de başladı. 22 Ekim 1999 tarihinde Ali Kırca ekibiyle birlikte atv'ye geçti. 2001 yılında Star TV'ye, 2003'te CNN Türk'e ve 2005'te Kanal D'ye geçti. 2007'de Fox TV'de İrfan Değirmenci ile Çalar Saat'i sunmaya başladı ve üç yıl bu kanalda kaldı. 2010-2017 yıllarında ise Kanal D'de İrfan Değirmenci ile Günaydın'ı sundu.Şubat 2017'de . Değirmenci, referandumunda Twitter hesabından 'hayır' oyu vereceğini açıklaması yaptığı için Kanal D'de işine son verildi. Eylül 2018'den itibaren YouTube kanalı Babala TV'de İrfanı Hür adıyla program yapmaya başladı. Ve Anne ben artist oldum adlı stendap oyunu ile performans gösterileri yapıyor.

Haber /Fotoğraf Mehmet Çay