Düsseldorf Heinrich Heine Üniversitesi'nde tıp okuyan ve uzmanlık eğitimini de burada tamamlayan Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Akbaş, daha sonra Düsseldorf'ta özel bir muayenehane ve klinik açarak sağlık hizmeti vermeye başladı. Muayenehane ve kliniğinde daha çok Alman ve diğer uluslardan olan hastalara sağlık hizmeti veren uzman doktor, "yoğun olarak burun, göz kapak ve dudak büyütme ameliyatları gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hastalarımıza basit yöntemler uyguluyoruz, olmazsa ameliyat öneriyoruz" dedi.

Artık son yıllarda insanların dış görünüşüne önem verdiyine dikkat çeken Dr. Mehmet Akbaş, "Kadınlar başta göğüs olmak üzere doğum sonrası oluşan yağlarla ilgili de sıkça bize başvuruyorlar. İstenirse göğüs büyütme, küçültme ve dikleştirme operasyonları yapıyoruz. Ayrıca doğum sonrası oluşan karın yağlarını alma ve karın gerdirme operasyonlarını da oldukça sık yapıyoruz " şeklinde anlattı.

TÜRKÇE HİZMET VERİYORUZ

Klinik ve muayenehanemizde tüm ekibimizle Türkçe hizmet veriyoruz diyen Dr. Mehmet Akbaş, "Bu tip operasyonlar asla hafife alınmamalı. İnsanlar, almak istediği hizmeti tam olarak anlatabilmeli ve göreceği tedaviyide iyice anlaması gerekiyor. Bundan dolayı Türk vatandaşlarımıza, bize uğramalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

BOŞA VAKİT HARCAMASINLAR

Almanya'da yaşayan insanların başka ülkelerde ameliyat yaptırmamalarını öneren Dr. Mehmet Akbaş, "Estetikte olsa bazı operasyonlara vakit ayırmak gerekiyor.Olası komplikasyonlar içinde, hasta gözetim altında olmalı. Bunlarda insanların en az bir hafta kadar vaktini alır. Bu zamanı yurtdışında geçirmemek ve olası fazla masraflar için hastalara, yaşadıkları yerlerde sağlık hizmeti almalarını özellikle tavsiye ediyoruz" dedi.