İlk bilgilere göre, Viernheim kentinde bulunan Rhein Neckar alışveriş merkezindeki Kinopolis adlı cinema kompleksinde yerel saatle 15:00 sularında gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

Üzerinde çok sayıda mermi ve silah olduğu belirtilen kişinin yakalanması için özel birlikler tarafından operasyon gerçekleştiriliyor.

Henüz polis tarafından doğrulanmamakla birlikte, Bild Online saldırganın polis tarafından vurularak öldürüldüğünü belirtti.

Basına yansıyan ilk bilgilere göre 20 ile 50 arasında yaralı olduğu bilindiriliyor. Ancak yaralıların silahla mı yoksa polisin attığı göz yaşartıcı bomba nedeniyle mi yaralandığı henüz netlik kazanmadı.

BİLD GAZETESİ: SILAHLI KİŞİ ÖLDÜRÜLMEDİ YAKALANDI

Kar maskeli ve ağır silahlı saldırgan BİLD gazetesinin haberine göre etkisiz hale getirilerek tutukladı. Almanya’da konuya ilişkin haber yasağı getirildi.
SON HABERE GÖRE İSE...
Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen saldırganın üzerinde ağır silahlar olduğu söylense de gaz tabancasıyla sinema salonun içinde insanları rehin aldığı ve yaralıların çoğunun da gazdan etkilenen hafif yaralılar olduğu açıklandı.