Metin ES / DUİSBURG

Duisburg kentindeki ARAG'ın merkez bürosunda Türk Masası sorumlusu olarak çalışan ve aynı zamanda Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar'ın kızı olan Melis Kocalar, Türklere seslenerek, „Artık Almanya'nın köklü şirketi olan ARAG Türkçe konuşan vatandaşlarımıza kendi dillerinde hizmet vermeye başladı. ARAG'ın yüzde 30'luk kampanyasından herkesin yararlanmasını istiyorum. Bana başvuranlar karlı çıkacak“ dedi.

2019'UN EN GÜVENİLİR SİGORTA KURUMU

Çeşitli eğitimlerini tamamladıktan sonra uzman sigortacı ve Türk masası sorumlusu olarak ARAG'ta hizmet veren Melis Kocalar, „ARAG, sigorta satmıyor, hedefimiz sizlerin hayatını garanti altına almak“ diyerek şunları söyledi:

„Almanya'nın dışında İspanya ve Avusturya'da da hizmet veriyoruz. Hizmetimizin ana merkezinde Yasal Koruma Sigorası (Rechtschuzsversicherung) bulunmaktadır. Bunun dışında Genel Sorumluluk Sigortası (Haftpflichtversicherung), Ev Sigortası, Hastalık Sigortası, Ticari Sigorta, Kaza Sigortası, Doğal Afet Sigortası, Yurtdışı Hastalık Sigortası gibi bütün sigortaları yapmaktayız. ARAG Sigorta Şirketi'miz geçen yıl Almanya'nın en güvenilir sigortası seçildi.

YÜZDE 30 İNDİRİMİMİZDEN YARARLANIN

Hizmet ağımızla, tecrübemizle, kalitemiz ve güvenilirliğimizle büyüdük. Ayrıca avukat danışma hattımız bulunmaktadır. Çok tecrübeli, iş koparan ve müvekkilimizin hakkını söke, söke alan hukukçu kadromuzla hizmet vermekteyiz. Büyük bir kampanya başlattık. Bu indirimli kampanyamızdan Türkçe konuşan müşterilerimizin yararlanmasını istiyorum. Çünkü yüzde 30'a kadar indirimli aidatlarımızla tüm sigorta şirketlerini arkamızda bıraktık. Aynı anda hizmetlerimizi daha kaliteli ve hızlı hale getirdik. 2019'da yılın en güvenilir sigorta kurumu seçilmemiz başarımızın bir göstergesidir. Hangi sigorta şirketinde olursanız olun kaliteyi ve fiyatı kıyaslayabiliriz. Müşterimiz hiçbir şey yapmadan bütün işlemlerini biz yaparak, ARAG Sigorta Şirkezi bünyesine dahil ediyoruz.

TÜRK AİLELER MUTLAKA SİGORTA YAPMALI

Türk ailelerde en çok trafik kazaları dikkat çekiyor. Akabinde kırılma, dökülme gibi olaylar oluyor. Bazı ailelerde sigorta olmayınca büyük sorun yaşanıyor. Yüklüce para ödüyorlar. Bunu önlemek için sigorta yapmalarını öneriyorum. Kaliteye ve sigorta aidatlarını incelerken çok dikkatli olan Türk ailelerine içtenlikle şunu söyleyebilirim;

Kendi sigorta kurumu ile bizim sunucağımız teklifleri karşılaştırın ve sonra karar verin. Kampanyamıza katılın her ay cebinizde fazla para kalsın. Her tasarruf ettiğiniz Euro'yu başka sevdiğiniz şeylere harcayın. Çünkü ARAG güvenin teminatıdır.

[email protected] e-mail adresinden veya 0162-7460602 nuramalı telefondan bana ulaşmak mümkündür“