Geçen 14 Aralık günü saat 17.30 sıralarında okuldan çıkıp, Aslanpaşa Mahallesi'nde babasına ait işyerine giderken, karanlıkta kaldırımdaki kapağın açık olduğunu fark edemeyen Mehmet Bilgin yaklaşık 3 metrelik boşluğa düştü. Düştüğü yerden bir süre kalkamayan Mehmet Bilgin'in bağırıp yardım istemesi üzerine, sesini duyan bir kişi 112'ye haber verdi. Gelen ambulansla devlet hastanesine kaldırılan Bilgin'in çekilen röntgeninde sağ bacağı ve kolunda kırık olduğu anlaşıldı. 

20 gün okula gidemeyeceği için üzgün olduğunu belirten Mehmet Bilgin, "Her zaman gittiğim yol. O gün kaloriferci kazan dairesini havalandırmak için kaldırımın üzerindeki kapağı açık bırakmış. Çevresinde de herhangi bir önlem veya uyarıcı yoktu. Ben de fark edemeyince içine düştüm. Yaşadığıma hala inanamıyorum" dedi.

BABA DAVACI OLMAYACAK

Böyle bir vurdumduymazlık olamayacağını söyleyen baba 38 yaşındaki Muammer Bilgin de, oğlunun büyük bir tehlike atlattığını söyledi. Olayda kasıt görmediği için davacı olmayacağını söyleyen Muammer Bilgin, "Verilmiş sadakamız varmış. Kazada ölebilirdi. Kapağı açık bırakan görevli bunun çevresinde mutlaka önlem almalı. Umarım yaptığı bu hata ona iyi bir ders olmuştur" diye konuştu. 
MA(KS/COŞ)