Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Orhanlı Orta Mahalle Üniversite Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 VV 0378 plakalı kamyonun sürücüsü Ayhan Işıkdağ, cadde üzerinden sola dönerken durdu. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen 63 B 3240 plakalı TIR kamyonunun sürücüsü Mahmut Bozancir, korna çalarak yol istedi. Bozancir’in ısrarla kornaya basması üzerine iki sürücü arasında tartışma çıktı. Uzayan tartışmaya dahil olan TIR kamyonu şoförünün muavini olan amcasının oğlu Mahmut Bozancir, elinde levyeyle aşağı indi. Kamyon şoförünün de bıçak alarak aşağı inmesinin ardından tartışma yol ortasında devam etti.



Durumu gören TIR kamyonu sürücüsü Mahmut Bozancir, aracını 100 metre ileri aldıktan sonra kavgayı ayırmak için indi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar polisi arayarak kavga ihbarında bulundu. Kavganın uzaması üzerine Ayhan Işıkdağ, bıçağını muavin Bozancir’e doğru salladı. Kamyon şoförünün salladığı bıçak, bu sırada kavgayı ayırmaya gelen TIR kamyonu şoförü Mahmut Bozancir’in kalbine isabet etti. Bozancir olay yerinde hayatını kaybetti.


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kamyon şoförü Işıkdağ ile muavin Mahmut Bozancir’i gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Bozancir’in cesedi cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.