Taşköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı Ayşegül Tekeci dedesinin yanında kalırken, dedesinin yaşlı ve kendisine bakamaması nedeniyle Kastamonu Kız Yetiştirme Yurdu'na verildi. Babası o sırada Araç İlçesi'nde bir şantiyede çalışan Ayşegül, kısa süre sonra ortadan kayboldu.

KAÇIRILDI İDDİASI

Kızından 15 Eylül 2011'den beri haber alamadığını belirten Musa Tekeci, bu tarihte  kendisini nişanlısı olarak tanıtan bir gencin kızı Ayşegül'ü kaçırdığını öne sürdü. Hayatından endişe ettiği kızı için Kastamonu ve Taşköprü polisine başvurduğunu söyleyen baba Tekeci, "Aylardır bir sonuç alamadık. Yetkililerden kızımı bir an önce bulmalarını istiyorum" dedi.

KAÇTI AÇIKLAMASI

Kastamonu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ise, genç kızın nişanlısı ya da başka bir kişi ile iddia edildiği gibi asla görüştürülmediğini, yetiştirme yurdunda kaldığı 4 ya da 5 günün sonunda kaçtığını ifade ettiler.

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Musa Tekeci, kendisini gören veya yerini bilenlerin polise ya da kendisine ait 0543 225 86 69 numaralı cep telefonuna ulaşmalarını istedi.