YENİDEN (EK BİLGİLERLE)


-----------


Yaşar KAÇMAZ / İSTANBUL,   GAZETECİ yazar Taha Akyol'un yazar oğlu Mustafa Akyol, Raida Asimoviç ile hayatını birleştirdi.


Hilton Oteli'nde düzenlenen dün akşam yapılan düğüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullh Ergin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Işıl Doğan, Doğan TV Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Pegasus Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Milletvekili Oktay Ekşi, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Civaoğlu, Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, gazeteci yazar Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.  Nikah şahitliklerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Aydın Doğan ve Haşim Kılıç'ın yaptığı çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Davetlileri kapıda karşılayan Taha Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Elbette çok mutlu bir gün. İki tarafın anneleri ağladı, ben de çok duygulandım, gözlerim yaşardı. Gelinimi hakikaten çok seviyorum. 'Benim iki oğlum var, kızım yok' diye üzülüyordum, şimdi kızım da oldu" dedi.


YK (GÖ) (FOTOĞRAF)