Olay, Camiatik Mahallesi Şehit İhsan Aksoy Sokak Aksoy Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Zülfiye Özgür bu sabah oğlu V.Ö. ile kız kardeşi Necivan Avcı’nın evine gitti. Burada kız kardeşinin eşi Mehmet Avcı ile aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Mehmet Avcı mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Zülfiye Özgür’ü bıçakladı. Oğlu V.Ö.’nün gözleri önünde bıçaklanarak ağır yaralanan Özgür kanlar içinde yere yığıldı. Sesleri duyan komşular ambulansa haber verirken, Mehmet Avcı olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Sağlık ekipleri tarafında ilk müdahalesi evde yapılan Zülfiye Özgür ve ablasının bıçaklandığını görerek sinir krizleri geçiren kız kardeşi Necivan Avcı, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Zülfiye Özgür, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"SİZE ZAHMET, BİR BAKIN ÖLMÜŞ MÜ ?"

Olayın ardından cinayet şüphelisi Mehmet Avcı, bir süre sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek telim oldu. Polis ekiplerine baldızını bıçakladığını itiraf eden Avcı, “Baldızımı bıçakladım, teslim olmaya geldim. Size zahmet bir bakın ölmüş mü” dedi. İşsiz olduğu belirtilen Avcı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi ve sorguya alındı.

KOLTUK ARKASINDA BULUNDU

Annesinin gözleri önünde defalarca bıçaklanmasına şahit olan küçük V.Ö., polisler tarafından evin oturma odasında koltuk arkasında saklanırken bulundu. 6 yıl önce babasını kaybettiği öğrenilen V.Ö.'nün annesinin bıçaklanmasının ardından şoka girdiği öğrenildi. Polis memurları tarafından evden çıkarılan küçük çocuk otomobile alınarak polis merkezine götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından ev mühürlenirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



MY(LK/AK)