Bankalara olan 70 bin lira borcu nedeniyle bunalıma girdiği belirtilen Uzman Çavuş Bülent Aksungur, geçen çarşamba günü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Bayburt Sokak'ta  oturdukları askeri lojmanda, önce yatak odasındaki eşi Songül'ü, ardından ayrı odalarda uyuyan engelli oğlu 13 yaşındaki Mertcan ile 15 yaşındaki kızı Büşra'yı beylik tabancası ile başlarına ateş ederek öldürdü. Daha sonra evin holünde kafasına dayadığı tabancıyı ateşleyerek intihar etti.

Uzman Çavuş Aksungur ile eşi ve çocuklarının cenazesi yapılan otopsinin ardından dün akşam saatlerinde memleketleri Konya'nın Ereğli İlçesine getirilerek Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu. 

ANKARA'DAN MESAİ ARKADAŞLARI DA KATILDI

Uzman Çavuş Aksungur'un Türk Bayrağı'na sarılı tabutu ile katlettiği eşi ve çocuklarının cenazeleri, bugün ilk olarak morgdan alınıp, Aksungur'un baba evine getirildi. Burada  gözyaşları arasında yapılan duanın ardından cenazeler, törenin yapılacağı Ulu Cami'ye götürüldü.

Törene Aksungur'un babası Ali Rıza Aksungur, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukcu, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Özkan, yakınları katıldı. Aksungur ve ailesini son yolculuklarında Ankara'daki mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. 

Cenaze namazının ardından Bülent Aksungur'un ile eşi ve 2 çocuğunun cenazesi Meydanbaşı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.



AA(İA/COŞ)