Tüm dünyada olduğu gibi Uşak'ta da birçok çift dünyaevine girmek için "12.12.12" tarihini belirledi. Uşak Belediyesi Nakah Memurluğu'na başvuran 20 çiftin en şanslısı ise tıbbi sekreter Şirin (Yapıcı) Özalp (28) ve muhasebeci Mevlüt Özalp (29) oldu. Saat 12.12'de nikah masasına oturan genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Bağımsız Ali Erdoğan kıydı.

DAMADA TAVSİYE

Başkan Erdoğan, çifte nikah hediyesi verip, damada tavsiyelerde bulundu. Yeni nikahlanan çiftlerin özel gününü kutlayan ve mutluluklar dileyen Başkan Erdoğan, "Gelin hanım damadın ayağına zaten bastı. Mutlu bir evlilik konusunda damadımıza tavsiye vermek istiyorum. Mutlu bir evlilik iki maddeyi içerir. Birincisi eşinle tartıştığında susuyorsun ve özür diliyorsun. İkincisi ise, eşinle tartışırken eğer haklı olduğunu anlarsan yine susuyorsun. Dolayısıyla bu şekilde mutlu bir ömür boyu evlilik sürüyor" diyerek nikah cüzdanını gelin Seher Özalp'e verdi.

Mevlüt Özalp ile 3 ay önce tanıştıklarını belirten gelin Şirin Özalp, "Böyle bir günü seçtiğimiz için çok mutluyuz. Nikahımızın saat 12.12'de tarihi tamamlayan bir saatte Belediye Başkanı Ali Erdoğan tarafından kıyılması da çok güzel bir duygu" dedi. Heyecanlı anlar yaşayan damat Mevlüt Özalp, "Böyle özel bir günde evlenmek mutluluk verici. Eşimle 3 ay önce tanıştık ve evlilik kararı aldık. Nikahımızın da özel bir tarihte ve saatte olmasını kararlaştırıp nikah masasına oturduk. Mutluyuz" diye konuştu.



YK(AÖ/AK)