Olay, dün saat 20.30'da merkez Meram ilçesi Farunnisa Mahallesi Karamanoğlu Kasım Bey Sokakta meydana geldi. Bayram Yalım, arkadaşı A.K ile birlikte 42 DHL 20 plakalı motosikletiyle gezdiği sırada iddiaya göre aynı yöne seyir halinde olan 41 F 3065 plakalı kamyonet sürücüsü pazarcı Mustafa Gündüz ile yol vermeme yüzünden tartıştı. İki sürücü de yol kenarında durup tartışıp, küfürleşmeye başladı.

Tartışmaya Bayram Yalım'ın arkadaşı A.K., ile Mustafa Gündüz'ün yanında bulunan babası Adem Gündüz'ün de karışmasıyla kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Bayram Yalım, Mustafa Gündüz ve Adem Gündüz bıçakla yaralandı.

Vücudunun 3 yerinden bıçaklanan Yalım, arkadaşı A.K. tarafından taksiyle Özel Mevlana Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servise alındığında kalbi durduğu saptanan Yalım'ın duran kalbi doktorların müdahalesiyle tekrar çalıştırıldı. Fakat doktorların yaklaşık 1.5 saatlik çabalarına rağmen Yalım, yaşamını yitirdi.

Kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan, kanlar içinde kalan Mustafa Gündüz ve babası Adem Gündüz de kamyonetleriyle Özel Nakipoğlu Hastanesi'ne gitti. Yapılan ilk müdahalelerinin ardından Adem Gündüz, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, oğlu Mustafa Gündüz ise Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adem Gündüz, yapılan müdahalenin ardından taburcu olduktan sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Kavgaya karışan A.K. de polis tarafından gözaltına alındı. Tedavi altında olan Mustafa Gündüz'ün de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



TY(İA/AAA)