Olay, geçen 9 Kasım gecesi meydana geldi. Belde belediyesi yakınında bulunan markete elindeki otomatik av tüfeğiyle giren maskeli soyguncu, silahı Onur Kodan'a doğrultarak kasadaki paraları istedi. Şoka giren Onur Kodan, işyerinin bitişiğindeki kahvehanede maç izleyen ağabeyi İsmet Köksal Kodan'a bağırarak yardım istedi. Kahvehaneden aldığı tahta iskemle ile markete gelen İsmail Köksal Kodan, önce cebindeki, sonra da kasada bulunan paraları soyguncuya doğru fırlattı. Bunun üzerine paniğe kapılan silahlı soyguncu, havaya doğru bir el ateş ettikten sonra paraları almadan kaçtı.

'KORKU DOLU ANLAR YAŞADIK'

Olayın şokunu yaşadığını anlatan Onur Kodan, maskeli kişinin elindeki tüfekle dükkana girdiğini söyledi. Kodan, "Kısık bir sesle benden kasayı boşaltmamı istedi. Şoka girmiştim. O anda bitişikte kahvede olan abime bağırdım. Abim gelince soyguncu korktu. Paraları ona doğru atınca da önce kasadan uzaklaşmamı istedi. Arkaya doğru geçtim, bir el ateş ederek paraları da almadan kaçtı" dedi.

İşyeri sahibi İsmail Köksal Kodan da kahvehanede Beşiktaş- Bursaspor maçını izlerken kardeşinin bağırması üzerine sandalyeyi alarak markete girdiğini belirtti. Kodan, "Yüzünde kar maskesi, elinde de pompalı tüfek bulunan adamı gördüm. Kısık sesle bir şeyler söyledi. Kardeşimle birlikte paraları ona doğru attık. Eli tetikteydi. Korku dolu anlar yaşadık. Dükkanın içinde bir el ateş etti, sonra da paraları almadan kaçtı" diye konuştu.