Olay, Aksaray Devlet Hastanesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Okullar açılmadan önce çocuklarını sünnet ettirmeye karar Emine Bellikli (29) geçtiğimiz cuma günü oğulları Emre (8) ve Eray'ı (7) yanına alarak Aksaray Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastaneye giriş yaptıran Emine Bellikli, uzman doktor Mahir Özçiftçi'den (50) pazartesi gününe sünnet için randevu aldı. Pazartesi günü çocuklarını yanına alarak tekrar hastaneye gelen Emine Belikli'ye, doktor iddiaye göre 'salı günü gelin' dedi. 

ÇOCUKLAR İĞNEDEN KORKTTU

Çocukları sünnet için bugün kayınpeder Durmuş Bellikli (59) Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirdi. Doktor Özçiftçi, uyuşturmak için amemliyathane önünde çocuklara iğne yaparken Emre Bellikli ağlamaya başladı, korkan kardeşi de ağladı. Çocukların ağlaması durmayınca iddiaya göre doktor Özçiftçi, sünneti yapmayacağını söyledi. Cuma günü sünnet düğünü yapacağını ve davetiyeleri dağıttığını belirten dede Bellikli ile doktor arasında tartışma başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü.

NEŞTERLE ALNINDAN YARALANDI

Hastane koridorunda doktor ile dede arasında yaşanan kavga diğer görevlilerin araya girmesi ile sonlandı. Bellkli, kavgada alnından neşter ile yaralanırken, doktordan şikayetçi oldu. Durmuş Bellikli, hakkını sonuna kadar arayacağını belirtirken, doktor Mahir Özçiftçi bir açıklama yapmadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.