Tolga Çevik'in Dedektif Tekin'i canlandırarak, İstanbul sokaklarında bin bir kılığa girdiği BKM Film yapımı 'Sen Kimsin?'in Bursa galası, dün Bursa Korupark AVM Cinetech Sinemaları'nda yapıldı. Galaya, oyuncu arkadaşları Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder ile birlikte gelen Tolga Çevik, film öncesi Bursalı sinama severlerle buluşma fırsatı yakaladı.

Sinema Salonu'na alkışlar arasında giren Çevik, "Bursa'ya gelmemin nedenini her halde biliyorsunuz. Bilmeyeniniz varsa hemen söyleyeyim. Bu bölgede çok iyi iş yapacağını düşündüğüm için tam otobanın ortasında AVM açmayı düşünüyorum" diyerek hayranlarını güldürdü.

"BURSA ÖNEMLİ KALEMİZ"

Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolga Çevik, hikayesini yazdığı ve başrolünü oynadığı filmle ilgili olarak da, "Salonda enerji mükemmeldi. Herkesin yüzü gülüyordu ve çok hoşumuza gitti. İnşallah film boyunca eğlenmişlerdir. Bursa biz sanatçılar için çok önemli kalelerimizden biridir. Buranın seyircisine her zaman sevgimiz ve saygımız sonsudur. İçerdeki o güzel tebessümleri görünce de hiç şaşırmadım. Çünkü, filmle ilgili yayınlanmaya başladığından beri, yüzde 95 olumlu tepkiler alıyoruz. Bugün burada da bunu görmek ve yaşamak bizleri inanılmaz mutlu etti" diye konuştu.

İZMİT'TE DE HAYRANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Tolga Çevik gece de İzmit'e gelerek hayranlarıyla sohbet edip onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Tolga Çevik ile birlikte oyuncular Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder, İzmit'te Dolphin AVM'de sinemaseverler ve hayranlarıyla buluştu. Buradaki sinemalarda da gösterime giren filmle ilgili olarak soruları cevaplandıran Tolga Çevik ve sanatçılar, hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. Film gösterimi öncesinde çok heyecanlı olduğu gözlenen Tolga Çevik, "Bu film benim ilk senaryo çalışmam. Filmi izleyen büyük bir çoğunluğun mutlu olduğunu görüyoruz. Bu da bizim keyifli olmamıza neden oluyor. Yeni izleyecek sinemaseverlerinde filmi beğeneceklerini umuyorum" dedi.