İstanbul’da yarın etkili olacak güney rüzgarı nedeniyle Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Samsun , İstanbul –Şanlıurfa, İstanbul-Diyarbakır, İstanbul-Sofya, İstanbul-Donetsk, İstanbul-Belgrad, İstanbul-İzmir, İstanbul-Trabzon, İstanbul-Hatay, İstanbul Erzurum seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şöyle denildi.

“Olumsuz hava koşulları(güneyli rüzgar) nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olabilmektedir. 25 Mayıs 2012 itibariyle aşağıdaki bazı seferlerimiz edilmiştir.


Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) veya web sitemiz üzerinden kalkış –varı ş uygulaması ile ile kontrol edebilirsiniz. Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) onay alınız.  Yaşanan yoğunluk sebebiyle iptal durumları buraya anlık olarak yansıyamayabilir. Lütfen yukarıdaki kanallarden net bilgi almadan uçuşunuzu planlamayınız.”

 


İY (SB)