Antalya'dan Alanya yönüne seyreden Ekrem Atlı yönetimindeki 48 LD 315 plakalı minibüs, saat 16.00 sıralarında D-400 Karayolu Yukarı Kocayatak Mevkii'nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan minibüs, yolun sağ tarafındaki demir elektrik direğine çarptı. Kazada, araçtaki tarım işçilerinden Yıldız Akgöz ve Selvi Atlı olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Ekrem Atlı ile işçiler Zeliha Sevinç, Birvan Atlı, Aslı Atlı, Ebru Atlı ve  Elfidan Akgöz ve kimliği henüz belirlenemeyen bir işçi ağır yaralandı.

Kaza sonrasında çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma görevlisi sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Serik Devlet Hastanesi ve Antalya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen yaralıların yakınları, sinir krizi geçirdi. Bazı yaralı yakınları baygınlık geçirdi. Baygınlık geçirenlere sağlık görevlileri müdahale etti. Yıldız Akgöz ve Selvi Atlı'nın cesetleri ise incelemelerin ardından Serik Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Kaza yapan tarım işçilerinin, Denizli'nin Çivril İlçesi'nden Antalya'ya geldiği, Serik'teki seralarda çalıştığı belirtildi. İşçilerin işten çıktığı ve Serik'te kaldıkları çadırlara gittiği kaydedildi.