Olay, bugün saat 09.00 sıralarında NATO kavşağında meydana geldi. Farklı minibüs hatlarında çalışan İ.E. ile Onur Kaplan ve Barış Kurt arasında yolcu kapma yüzünden sık sık tartışma çıktı. İ.E.'nin, kavşakta karşılaştığı Onur Kaplan ve Barış Kurt ile bu kez yaşadığı tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yanında bulunan tabancasını çıkartan İ.E., peşpeşe ateş etmeye başladı.

YOLDAN GEÇERKEN VURULDU

İ.E.'nin tabancasından çıkan kurşunlar, tartıştığı Onur Kaplan'ın sağ ayağına, Barış Kurt'un ise, sol omuzuna isabet ederek yaraladı. Bu sırada kurşunlardan biri de sekerek, yoldan geçen doğalgaz servisinde çalışan evli ve 1 çocuk babası Kadir Bayındır'a isabet etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bayındır, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Olayın ardından kaçan katil zanlısı İ.E., polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan İ.E., Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



TY(AÖ/AAA)