HOCA'YA 5 BİN LİRA KARŞILIĞINDA DUA ETTİRİR


Yelkovan’ın Fenerbahçe’nin bazı maçlarından önce Başkan Aziz Yıldırım’ın Bolu’daki bir hocaya 5 bin lira vererek dua ettirdiğini belirtmesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Cübbeli Ahmet Hoca’yı kastederek “Niye para verdiniz? Başkan bedava ettiriyor duayı" dedi. Yelkovan ise “O Metris'tekine ettiriyor" diye konuştu. Yelkovan 5 bin liralık dua parasının Aziz Yıldırım’ın kendi parasından verdiğini de söyledi.


MECNUN OTYAKMAZ’IN ÇAPRAZ SORGUSU


Daha sonra Mecnun Otyakmaz’ın çapraz sorgusu yapıldı. Mahkeme Başkanının, “İşçen ile sizin kulüpten birinin konuşması var. Orada bilet konusunun halledildiği belirtiliyor. Daha sonraki görüşmeler de biletle mi ilgili?" sorusuna Otyakmaz, “Biletleri uçakla gönderdik Bülent beye. Başka bir konuşmamız olduğunu hatırlamıyorum" diye yanıt verdi.


“NİYE TAKİPTEN ENDİŞE EDİYORSUN?"


Mahkeme Başkanı'nın, “Takip olayından endişe ediyorsunuz. Neden?" diye sorması üzerine Otyakmaz, “O günlerde seçim yaklaşıyordu. Çok sayıda telefon tapeleri internette yer alıyordu. Maç kritik hale geldikten sonra Fenerbahçeli biri ile temas kurmanın dışarıda spekülasyona yol açar kaygısı yaşıyordum. O da tapelerde belli zaten" diye cevap verdi. Mahkeme Başkanı Ekinci’nin, “Aziz bey size ‘bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin’ diyor" yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine, Otyakmaz, “Oradaki konuşmalar biletlerle ilgiliydi" dedi.

 


(BB)