İnşaat malzemeleri ticareti yapan Esat Bozbıyık ve kardeşi Mehmet Bozbıyık'ın Acıpayam yolu üzerinde bin metrekare arsaya yaptırdığı 52 odalı, 100 yataklı Şiir Otel, bir yıl içerisinde adını duyurdu ve kentin tercih edilen otellerinden biri oldu. Denizli’ye gelen tüm sanatçıları misafir eden Şiir Otel'in kuruluşunun birinci yılı çalışanlarla birlikte otelde düzenlenen geceyle kutlandı.

Gecede, otel sahipleri Esat ve Mehmet Bozbıyık yılın personeli seçilen Neslihan Yılmaz’a altın hediye etti. Yılın en kibar personeli Aşkın Yıldırım, en obur personeli Samet Yatkın, en hastalık hastası personeli Mehmet Akkuş, en meraklı personeli Yeliz Türk, en cins personeli Osman Tunç, en neşeli personeli Halil Işık seçildi. En meraklı personele büyüteç, en obur personele tahta kaşık, en cins personele cımbız gibi ilginç hediyeler verildi. Gecede otelin sahipleri birinci yıl pastasını eşleri ve çalışanlarla birlikte kesti. Bir yıl boyunca hizmet veren çalışanlar kuruluş yıldönümünde Murat Kınay’ın müziğiyle gece geç saatlere kadar eğlendi.

İşadamı Esat Bozbıyık, Şiir Otel’in bir yıl gibi kısa bir sürede hizmet kalitesiyle kentin tercih edilen otellerinden biri olmayı başardığını, başarıda en büyük payın çalışanlara ait olduğunu belirtti.

Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar da "Otelimizin hizmete açıldığı günden bugüne, hataların daha az, başarıların daha çok olduğu, genelde başarılı bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim. Hedefimiz farklı olmaktı, birçok konuda ilk olmaktı, insanları şaşırtabilmekti. Bu hedeflerimizin çoğunu gerçekleştirdik" dedi.



ONB(İÖ/CK)