Olay, Milas İlçesi Şevketiye Mahallesi Top Sokak 6 numaradaki evde meydana geldi. Bir süredir birlikte yaşayan Tayfun C. ile sevgilisi 32 yaşındaki Esin Tavaslı, dün gece geç saatlerde tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma dakikalarca sürdü ancak, gürültülerin çevrede yankılanmasına rağmen polisi arayan olmadı.

Sabah saatlerinde, kiracası olduğunu söylediği Esin Tavaslı'nın evine giden 81 yaşındaki Gülsüm Tuzer, genç kadını yerde hareketsiz gördü. Komşulardan yardım isteyen Tuzer, polis ve sağlık ekiplerini de aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Tavaslı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç kadının, vücudunun çeşitli yerleri ve başında çok sayıda darbe izi bulunduğunu tespit edildi. Polisin evdeki incelemesinin ardından Tavaslı'nın cesedi, kesin ölüm nedinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, ortadan kaybolan sevgilisi Tayfun C.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Tayfun C., ilk ifadesinde, birlikte yaşadığı Tavaslı ile gece alkol aldıktan sonra tartışmaya başladıklarını, tartışmanın büyüdüğünü ve kavga ettiklerini söyledi. Tavaslı'nın bu sırada yere düşüp başını beton zemine çarptığını öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



OÇ(AÖ/SS)