Çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Mehmet Ali Göçeber, geçen hafta tartıştığı 2 amcasını tabancayla ayaklarından yaralayarak kaçtı. Polis ekipleri, bir hafta boyunca çeşitli semtlere düzenlediği baskınlarda ele geçiremediği Göçeber'i, dün sabah saatlerinde gizlendiği evde gözaltına aldı. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen ve gazetecilere "Amcalarım babama işkence yaptığı için vurdum. Asla pişman değilim. Eğer ben ceza alırsam, onların canı çok yanacak" diyen Göçeber çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OTOGARDA VURULDU

Serbest bırakılan Göçeber, saat 17.30 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde bulunan Şanlıurfa Otogarı'nda karşılaştığı amcasının oğulları olan Enver ve Ahmet Göçeber ile tartıştı. Tartışmanın ardından kaçmaya kalkışan Mehmet Ali Göçeber, kuzeninin tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Vücudunun değişik yerlerine isabet eden mermiler ile ağır yaralanan Mehmet Ali Göçeber, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Silahlı kavga ihbarı üzerine otogara gelen polisler kaçmaya kalkışan 2 kardeşi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

ÖŞ (HK/RT)