Ali AKSOYER/İSTANBUL, OYUNCU ve yapımcı Seray Sever, bir internet sitesinde hakkında çıkan, sahibi olduğu yapım şirketine aşk yaşadığı bir işadamının sponsor olduğu yönündeki bir haberle ilgili şikayetçi oldu. Adliyeye şikayetini yaptıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade veren Seray Sever’in iddiaların asılsız olduğunu söylediği öğrenildi.


Gayrettepe’de bulunan Asayiş şube Müdürlüğüne saat 14.00 sıralarında gelen Seray Sever, Bilişim Suçları Büro Amirliğine çıktı. Yaklaşık bir saat binada kaldıktan sonra ayrılan Seray Sever, basın mensuplarına “İnternet üzerinde yapılmış yalan bir haberle ilgili şikayetimiz vardı. Bu konuyla ilgili ifade verdim. İyi ki bilişim polisi var” dedi.


Bir magazin internet sitesinde geçtiğimiz aylarda çıkan bir haberde yapımcılığa soyunan Seray Sever’in kurduğu şirketin, aşk yaşadığı  bir işadamı tarafından finanse edildiği iddia edilmişti. Sitede yazan haberde Seray Sever’e aşk yaşadığı işadamı tarafından 1 milyon dolar para verildiği ayrıca lüks araçlar alındığı iddiasında bulunulmuştu.


AA (MK) (FOTOĞRAF)