Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan Adalet Sarayı karşısındaki işhanında meydana geldi. Eşya taşıyan Bülent G., arkadaşlarıyla birlikte müzik dinlerken, gürültüden rahatsız olan komşuları tarafından uyarıldı. Gürültü sürünce Bülent G. ile F.S. arasında tartışma büyüdü. Olayın ardından yönetici odasında bir araya gelen iki kişi arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine F.S. yanında getirdiği satırla Bülent G.’yi sol elinden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Bülent G., işhanından çıkarak karşıdaki Adalet Sarayı önündeki polis noktasına sığındı. Eline bez parçasıyla tampon yapmaya çalışan Bülent G., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eline dikiş atılan Bülent G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yönetim odasında bekleyerek polise teslim olan ve üzerinden satırın dışında 3 de bıçak ele geçirilen F.S. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kavga sırasında araya giren Coşkun Ç.’nin de belinden satırla hafif yaralandığı bildirildi.

Öte yandan Bülent G.’nin yaklaşık 2 ay önce kalacak yeri olmadığı için cami avlusundaki bankta uyumak istediği ve duvardan atlamak istediği sırada sağ elinin demir korkuluklara saplandığı ortaya çıktı. Bülent G.'nin kaldırıldığı hastanede tedavi olduğu öğrenildi.



SB(FK/SS)