Olay Karapürçek İlçesinin Yükseller Köyü’nde saat 09.00'da meydana geldi. Fatih Yıldırım, bir süre önce eşi Ayşe Çalışkan’dan boşandı. 3 çocuğunu da yanına alan Ayşe Çalışkan, Adapazarı’nda bir fabrikada servis taşımacılığı yapan Muammer Özdoğan ile imam nikahıyla evlenerek birlikte yaşamaya başladı.

Bu sabah Fatih Yıldırım, eski eşinin nikahsız yaşadığı Muammer Özdoğan'ın evine geldi. Bu sırada çalışmak üzere evden dışarı çıkmakta olan Muammer Özdoğan’ı görünce, onunla bir süre tartıştıktan sonra pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Ardından dışarı çıkan eski eşi Ayşe Çalışkan'a da ateş edip yaralayan Fatih Yıldırım, bu kez tüeğini Muammer Özdoğan'ın babası İsmail Özdoğan'a doğrultup ona da ateş etti. İsmail Özdoğan başında ve göğsüne isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Saldırıda göğsünden vurulan Muammer Özdoğan ve Ayşe Çalışkan, 112 Ambulansı ile Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Muammer Özdoğan ise buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis saldırı sonrasında kaçan Fatih Yıldırım’ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.



ZT(MB/AAA)