Olay, saat 05.30 sıralarında, Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Mert Market'te meydana geldi. 5 yıldır market işleten Mehmet Zehir, saat 01.00 sıralarında işyerini kapatıp evine gitti. Zehir, kısa süre sonra uyudu.

RÜYASINDA MARKETİNİN SOYULDUĞUNU GÖRDÜ

Rüyasında yıllardır görmediği çocukluk arkadaşı Halit Genç ile ortak süpermarket açan Mehmet Zehir, mal alım satımı yaptıkları sırada soyulduğunu gördü. Bu sırada korkuyla uyanan Zehir, gördüklerine anlam veremedi. Mehmet Zehir, saat 06.00 sıralarında tekrar uykuya daldı.

'SOYULDUK' HABERİYLE UYANDI

Saat 08.30 sıralarında marketi açmaya giden eşi Gülsem Zehir'den gelen telefonla uyanan Mehmet Zehir, işyerinin soyulduğu haberi üzerine şoke oldu. İşyerine koşup güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Zehir, başına çorap geçiren ve henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişinin tam da rüyasında soyulduğunu gördüğü anda markete gelip hırsızlık yaptıktan sonra kaçtığını gördü.

'BANA MALUM OLDU'

Büyük şaşkınlık yaşadığını anlatan Mehmet Zehir, hırsızlığın kendisine malum olduğunu söyledi. İlk kez böyle bir olayla karşılaştığını belirten Zehir, "Rüyamda arkadaşımla birlikte süpermarket açıyoruz. Daha sonra mallarımın kaybolduğunu görüyorum. Açıkçası bu hırsızlık bana malum oldu. Ama kalkıp işyerine gelmedim. Sabah telefon çalınca markete koştum. Hırsızlar başına çorap geçirmiş. İçecek dolaplarını boşaltıp daha sonra kaçıyorlar. Hırsızlık, tam benim rüya gördüğüm anlarda gerçekleşiyor" diye konuştu.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Marketteki hırsızlık anı, saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde yüzlerini çorapla kamufle eden 2 kişinin içecek dolabını açtıktan sonra kola, bira ve meyve sularını yanında getirdikleri çantaya boşalttıkları görülüyor. Soğukkanlı davranan hırsızlar, daha sonra ellerindeki çantayla birlikte kameranın açısından çıkıyor.