Enver E.’nin saldırıyı 3 milyon liralık banka kredisi yüzünden olayı gerçekleştirdiği iddia edilmiş, saldırıdan hemen önce de eşi ve ağabeyine mesaj atarak "Çocuklarıma iyi bakın" yazdığı, tetiği çekmeden bir dakika önce de oğluyla konuşarak "Merak etme bir saat sonra yanında olurum" dediği belirlenmişti.


Florya’da Kaşıbeyaz restoranda 9 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen olayda aynı masada yemek yiyen üç ortaktan Enver E., bir anda silahını çekerek arkadaşlarına kurşun yağdırdı. Olay sırasında Cüneyt Bulum hayatını kaybederken, Ayhan Soylu ağır yaralandı. Çevredekilerin korkulu bakışları altında daha sonra ruhsatsız silahını başına dayayan Enver E., tetiğe dokundu. Enver E.'nin  hemen yanında bulunan şoförü A.K.’nin müdahelesi ile şakağından vurularak ağır yaralandı.


Olaydan sonra hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Enver E., tedavisinin tamamlanmasının ardından Cinayet Büro Amirliğinde gözaltına alındı. Olayla ilgili ifadesi Alınan Enver E., daha sonra adliyeye sevk edildi. İşadamının ifadesinde olayı birlikte iş yapmak için ortaklarıyla aldıkları banka kredisi yüzünden işlediğini söylediği belirtildi. İşadamının kendi üzerine olan ödenmeyen bu kredi yüzünden çok zor durumda kaldığını, bu nedenle sık sık eski ortaklarıyla tartışma yaşadığını söylediği belirtildi.


AA (MK) (FOTOĞRAF)


 --------------

 Bilgi için: Enver E: Enver Erdoğan