Olay, Bodrum İlçesi’nde geçen 22 Ağustos’ta meydana geldi. Bodrum’da çalışan berber Bülent Akti, akşam yemeği için arkadaşlarını evine davet etti. Yemekten sonra sofrayı toplayan Akti, terastan indiği sırada yaklaşık bir metre yüksekliğindeki merdivenlerden yuvarlandı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Arkadaşları tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akti, tedavi edilip sol eline dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Sezonun kapanmasının ardından çalışmak için Muğla’ya giden Akti, sol elinde ağrı ve hareket kısıtlığı şikayetiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.

ELİNİN İÇİNDE PORSELEN KALMIŞ

Sol elinin filmi çekilen Bülent Akti’nin elinin içinde, 4 santimetre uzunluğunda porselen  parçasının bulunduğu ortaya çıktı. Ameliyata alınan Akti'nin elinin içindeki parça, yaklaşık 20 dakika süren operasyonla çıkarıldı ve sağlığına kavuştu. Bülent Akti yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Olaydan sonra hastaneye kaldırıldığım zaman bir doktor herkese yetişmeye çalışıyordu. Büyük bir acı içerisinde olduğum için elime parça girdiğinin farkına varamadım. Film çekilmeden elime dikiş atılarak hastaneden taburcu edildim. Aradan birkaç gün geçtikten sonra elimde şiddetli ağrı çekmeye başladım. Turizm sezonu bittiği için çalışmak için Muğla’ya geldim. Çalışırken sol elimde ağrı ve hareket kısıtlığı yaşıyordum. Hastaneye giderek şikayetimi doktora anlattım. Çekilen film sonrası elimin içindeki parça fark edildi. Beni ameliyata aldılar. Porselen tabağın parçası çıkartıldı. Ameliyatı gerçekleştiren sağlık görevlileri 'Dikiş atarken bu parça nasıl iğneye takılmadı' diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. Sigortam olmadığı için tedavi masraflarını cebimden karşıladım. Konuyu yargıya taşıyacağım."



CA(İÖ/COŞ)