Her ikisi de 7 yıllık polis memuru olan ve 2 yıldır Şanlıurfa'da görev yapan Malatyalı 30 yaşındaki Ali Karaca ile 29 yaşındaki Osmaniyeli Esra Gözübenli, 6 ay önce müdahale için gittikleri bir olay yerinde tanıştı. Kısa sürede arkadaşlıkları sevgiye dönüşen çift, hayatlarını birleştirme kararı aldı.

EKİP ARACINDAN NİKAH MASASINA

Evlenme kararı alan çift, Haziran ayında yapacakları düğün öncesi nikah kıydırdı. Ancak polis çift, mesaide oldukları için nikah törenlerine ekip araçları ve üniformalarıyla geldi. Meslektaşlarının doldurduğu salona girmeden önce Ali Karaca, cebindeki yüzüğü çıkartıp Esra Karaca'nın parmağına taktı. Bu sırada, ekip araçlarındaki polisler de meslektaşlarına megafon ile mutluluklar dileğinde bulundu.

KELEPÇELİ NİKAH

Nikah masasına oturan çifti, yanına gelen bir meslektaşları 'Ömür boyu ayrılmamaları' dileğiyle bileklerinden birbirine kelepçeledi. Çift, ellerinin açılması için meslektaşlarından yardım istedi. Bir süre bekledikten sonra kelepçeleri çözülen çiftin nikahı kıyıldı. İmzayı atan gelin Esra, damadın ayağına basarak evde söz sahibinin kendisi olacağını söyledi.

Kutlamaların ardından salondan çıkan çift, yeniden ekip araçlarına bindi. Bu sırada Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile Asayiş Şube Müdürü Sedat Yorgancı telsiz anonsu ile polis çifte mutluluklar diledi. Telsiz anonsunun ardından nikah salonu önüne gelen ekip otoları da, genç çiftin bindiği araç ile klakson çalarak kısa bir şehir turu yaptı.



AL(HK/İD)