13'üncü Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Karatepe Stadı'nda konser veren Murat Kekilli, hayranlarını coşturdu. Sahnede şarkılarını seslendiren sanatçı, zaman zaman seyircilerin arasına da girerek mikrofonu onlara uzattı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kekilli, şarkı aralarında, başından geçen komik olayları da anlatarak izleyenleri güldürdü. 3 bin kişinin izlediği konser sırasında Murat Kekilli, izleyiciler arasında bulunan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'dan çilek istedi. Sanatçının bu isteğine hazırlıksız yakalanan Çetinkaya'nın imdadına bir izleyici yetişti. Aracındaki çilekleri getiren hayranı, sanatçıya verdi.

Kumluca'da ilk kez konser verdiğini söyleyen Kekilli, seraları gezdiğini ve üretilen ürünleri çok beğendiğini söyledi. Konserin sonunda sahneye plaket vermek için gelen Kumluca Kaymakamı Salih Işık sanatçıya domates yedirirken, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Kekilli'ye istediği çilekleri tattırdı.

Başkan Çetinkaya, daha sonra Murat Kekilli'ye plaket yerine birer kasa domates, çilek ve biber hediye etti. Çetinkaya, festivale destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine de üzerinde ilçenin sembolü olan Kale Kule'nin resminin yer aldığı saat hediye etti.