2009'da Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlık için gittikleri dershanede tanışan ve 2010'daki sınavda aldıkları puanlarla atamaları yapılan tarih öğretmeni Feray Gemicioğlu ile elektrik öğretmeni Mehmet Cuma Küçükgöçen, dün akşam evlendi. Çift, dün düğün öncesi fotoğraf çektirdi. Fotoğrafçı İlker Tilki, genç çiftin fotoğraflarını stüdyo yerine Zonguldak manzarası eşliğinde çekti. 

PARKTA DÜĞÜN FOTOĞRAFI ÇEKİMİ

Liman Caddesi'ndeki 100'üncü Yıl Parkı'nda yapılan çekimlerde fotoğrafçı İlker Tilki, yere oturttuğu gelin ve damadı yukarıdan fotoğraflayabilmek için ağaca tırmandı. Tilki, çekimlerin bir bölümünü ağacın üzerinden yaptı. Parkta yaklaşık yarım saat süren fotoğraf çekimi, çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi.

DOĞAL ORTAM

Üniversiteyi bitirdikten sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda elektrik teknisyeni olarak işe girdiğini belirten Mehmet Cuma Küçükgöçen, maden ocağında çalışırken, bir taraftan da dershaneye giderek KPSS'ye hazırlandığını, bu sırada da eşi Feray Gemicioğlu ile tanıştıklarını söyledi. Kendisinin memleketi Adana, eşinin de Kahramanmaraş'ta görev yaptığını anlatan Küçükgöçen, düğün hatırası için stüdyo yerine doğal ortamda fotoğraf çektirmeyi tercih ettiklerini belirtti. Feray Gemicioğlu da doğal ortamda çekilen fotoğrafları çok daha etkili ve samimi bulduğunu söyledi.

Fotoğrafçı İlker Tilki ise "Artık stüdyo ortamlarını kaldırdık. Yavaş yavaş böyle doğal ortamlara çıkıyoruz. Değişik kompozisyonlar yaratıyoruz. Şu anda revaçta olan doğal ortam çekimleri" dedi.



DS(EE/AK)