Kaza, saat 00.20 sıralarında Halkalı-Altınşehir yolu üzeri Turgut Özal Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, Celal Cenk, 14 EU 336 plakalı TIR’ı, bulvardaki trafik ışıklarının önüne park ederek yemek molası verdi. Bu sırada, Ramazan Cengiz’in idaresindeki 34 TS 8329 plakalı otomobil, TIR’a arkadan çarparak altına girdi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Ramazan Cengiz’in sıkıştığı yerde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ramazan Cengiz’i sıkıştığı yerden bağlandığı zincirle çekerek, cansız bedenini çıkardı. Ramazan Cengiz’in cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazayı gören vatandaşlar, aynı yerde daha önce de çok sayıda kazan olduğunu belirterek, “Tır sürücüsü yemek için durmuş orada, otomobil önümüzden gidiyordu, o sırada park eden TIR’ın altına girdiğini gördük” dedi. TIR şoförü Celal Cenk, polis tarafından gözaltına alındı. 

SK (ET)