Doğu Akdeniz'in önemli yamaç paraşütü merkezlerin Amanoslar'daki 600 metrelik tepeden eğitmeniyle birlikte tandem (ikili) paraşütle atlayan astsubay Mehmet Öz, süzülerek geldiği sahildeki Atatürk Parkı üzerinde 'Esra, benimle evler misin?' yazılı pankartı açtı. Parkta paraşütçüleri izleyenler paraşütçünün açtığı pankarta odaklanırken, gözler şanslı genç kızın kim olduğunu aradı.

Atatürk Anıtı önüne inmesi beklenen paraşüt, rüzgar nedeniyle parkın çimenliğine indi. Pilot ve evlenme teklifinde bulunan kursiyer Mehmet Öz de kaskını çıkartmaya, iplerinden kurtulmaya çalıştığı sırada evlenme teklifinde bulunduğu genç kız büyük, bir heyecanla kalabalığın arasında belirdi. Mehmet Öz, havada pankartla evlenme teklifinde bulunduğu üniversite öğrencisi Esra Korkmaz'a beyaz güllerden oluşan çiçek buketini uzattı ve teklifini diz çöküp, sözlü olarak tekrarladı. Sevdiği kızdan "Evet aşkım" cevabını alan Mehmet Öz, alkışlar eşliğinde tek taş yüzüğü Esra Korkmaz'ın parmağına taktı.

Sıra dışı evlenme teklifiyle dikkatleri üzerinde toplayan Mehmet Öz, "Hayatımın insanını bulduğumda böyle bir sürprizi planlamıştım. Arkadaşlarım ve eğitmenlerimin desteğiyle evlenme teklifini yaptım ve istediğim cevabı aldım. Böyle bir evlenme teklifi yapacağımdan Esra'nın haberi yoktu" dedi. Esra korkmaz ise böyle bir evlenme teklifinin kendisi için büyük bir sürpriz ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.



UA(BY/SS)