Olay dün saat 21.30 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi Meşelik Sokak'ta meydana geldi. Yayalaştırma projesi kapsamında bir çok sokak ve caddesinde kazı yapılan Taksim'de motosikletiyle ilerleyen ismini vermek istemeyen sürücü, İGDAŞ'ın açtığı çukura düştü. Derinliği yaklaşık 1,5 metre olan çukura düşen sürücü, motosikletini çukurdan çıkarmak için uzun süre çaba sarfetti. Ancak başarılı olamadı. Talihsiz sürücünün yardımına kazı yapan işçiler yetişti. Motosiklet uzun uğraşlar sonunda çukurdan çıkarıldı.


SÜRÜCÜYE TEPKİ


Üstü başı çamur içinde kalan ve motosikleti hasar gören sürücü, olayın şokunu yaşarken bir vatandaşın tepkisiyle neye uğradığını şaşırdı. Sürücü çukurun etrafında önlem alınmamasından yakınırken yanına yaklaşan bir kişi, "Burası yaya yolu. Buradan neden motosikletle geçiyorsun?" diyerek tepki gösterdi. İki arasında tartışma sırasında itişmeler yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesini çevredeki vatandaşlar araya girerek önledi. Tartışmanın sona ermesinin ardından motosikletine binen sürücü yoluna devam etti.


"BİZ ÖNLEMİMİZİ ALIYORUZ"


Yaya ve araç trafiğinde keşmekeşin yaşandığı Taksim'de motosikletin düştüğü çukuru kazan işçiler de sürücüyü suçladı. İşçiler, "Biz önlemimizi alıyoruz. Çit cekiyoruz. Hem burası yayalara ayrılan yol. Buradan motosikletler geçmiyor" dediler. Kazılan çukurun etrafında da plastik çitler çekildiği görüldü.