Olay, gece geç saatlerde Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 20’nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, otoyoldan geçen araçları otostop yaparak durduran ve fuhuş yaptığı ileri sürülen kadınlar yolda beklemeye başladı. Geç saatlerde el hareketiyle durdurduğu bir aracın yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Koşul'a Şanlıurfa yönüne giden 49 yaşındaki Erkan Aksucu yönetimindeki 34 HG 9628 plakalı otomobil çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yola savrulan Koşul, olay yerinde yaşamını yitirdi.

KADINLAR OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE SALDIRDI

Yoldan geçenler olayı güvenlik güçlerine bildirirken, Ayşe Koşul'un öldüğünü gören arkadaşları ise kazaya neden olan otomobil ve sürücüsüne saldırdı. Otomobilin camlarını kıran kadınların saldırdığı otomobil sürücüsü Erkan Aksucu yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, kazaya neden olan sürücüyü ve bu kişiye saldırdığı iddia edilen 4 kadını gözaltına aldı.

Kaza sonrası ulaşıma kapanan yol, yapılan inceleme sonrası yaşamını yitiren Ayşe Koşul'un cesedinin morga götürülmesi ve otomobillin de çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



AL,ÖP(HK/AK)