Kaza bugün saat 11.30 sıralarında Fahrettin Altay Caddesi Andızlı Mezarlığı önünde meydana geldi. Mezarlık kenarındaki kaldırımdan otobüs durağına doğru yürüyen Abdulkerim İlhan'a, viraja hızlı girmesi nedeniyle kontrolden çıkan 21 yaşındaki Kayhan Bediz yönetimindeki 07 AAR 24 plakalı otomobil hızla çarptı.  İlhan çarpmanın etkisiyle havalanarak duvarı aşıp mezarlığa düşerken, mezarlık duvarının bir kısmını yıkarak sürüklenen otomobil de duvarda asılı kaldı.

İLK MÜDAHALE BİR HEMŞİREDEN

Kazanın ardından çevrede bulunanlar, otomobilin 10 metre fırlattığı Abdülkerim İlhan'ın yanına koştu. İlhan'ın şuurunu kaybetmemesi için sürekli konuşan ve hemşire olduğu öğrenilen bir kadın, 112 ambulans görevlileri gelene kadar yaralının başından ayrılmadı. Yetkililere İlhan'ın durumuyla ilgili bilgi de veren kadın, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Abdülkerim İlhan, ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Bediz ise ifadasi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

SIK SIK KAZA OLUYOR

Mezarlık önündeki kazanın ilk olmadığını söyleyen çevre sakinleri, hemen her gün aynı bölgede kazalar meydana geldiğini, mezarlık duvarının da sık sık belediye ekipleri tarafından onarıldığını söyledi.



ÖE(HA/COŞ)